Als katalysator en inspirator ben ik volhardend in mijn aanpak van de grote leefstijluitdagingen van deze tijd.

Ik heb ruim tien jaar gewerkt in de reclame & marketing branche. Hierdoor ken en doorzie ik de verleidingen die er dagelijks zijn. De daaropvolgende jaren heb ik mij als gediplomeerd voedingsdeskundige en leefstijlcoach gespecialiseerd in hoe om te gaan met al die uitdagingen en keuzes.

Als echte Rotterdamse (in het Gooi) kenmerkt mijn stijl zich door een no-nonsense aanpak. Ik ben inventief, empathisch, humoristisch, confronterend, altijd motiverend en doelgericht. Ik werk met een volledig op de persoon gerichte aanpak waarbij er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som der delen.

Ieder mens zit genetisch en biochemisch anders in elkaar, met een eigen verleden, persoonlijke verlangens, voorkeuren, aandoeningen, angsten, behoeften, smaak, capaciteiten en omstandigheden. Niemand is gemiddeld en jij past zeker niet in een keurslijf van diëten en restricties. Ik lever resultaatgericht maatwerk!

Mijn cliënten zijn gewend om met de besten te werken. Ze stellen dingen ter discussie en slikken niets voor zoete koek. Ik vind het fijn om uitgedaagd te worden want dit houdt mij scherp om keer op keer het beste in mijzelf én in mijn cliënt naar boven te halen. Ik toon 100% inzet en dat verwacht ik ook van mijn cliënt want we doen het in samenwerking.

Together we make the change!

CHRISTEL VAN SPENGLER / J. VAN WOENSEL KOOYLAAN 36 / 1411 JZ NAARDEN / T. 06 28471326 / CHRISTEL@VANSPENGLER.NL